Kilátás

2009.03.12. 21:45

Miután értelem és érzelem helyett az értelem és a banki ügyintéző harcán is túl vagyunk, végre tényleg vége talán a bürokratikus fázisnak (na jó, az első fejezetének). Persze időközben mindannyiunk nagy örömére erősödött a forint, mondjuk túl szép lett volna, hogy a csúcson folyósítják a hitelünket. De végre folyósítják, ez a lényeg.

Ablak-ügyben is léptünk egyet előre. Kiderült, hogy a minden barkácsáruházban jó áron kapható borovi fenyő ablakok gyártója - nem meglepő módon - a szabványablakokból él, amiből 0, azaz nulla darab van a házunkon (a kilencből, ha jól számolom), és olyan felárral készít egyedi méretűeket, hogy maradunk a másik gyártónál valószínűleg. Még nem tudom, hogy fognak kinézni az ablakok, mert ezen a házon még ez sem egyértelmű, de a bemutatóteremben látottak alapján szép lesz a végeredmény, az biztos.

Derűsek a kilátásaink.

A bejegyzés trackback címe:

https://hazas.blog.hu/api/trackback/id/tr10998932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása