Windows 2009

2009.12.19. 10:34

Nem írtam le, de áll még a házunk, sőt, haladunk lassacskán. Már van egy nagyon szép fürdőszobánk - ha lesz időm lefotózni, szentelek neki egy külön bejegyzést az ünnepek alatt -, a másik fürdő is félig kész, egyéb látványos haladásról nem tudok beszámolni.

Mi persze tudjuk, hogy a sok nem látványos dolog, például hogy már csak egy szobában van bent a régi, elkorhadt hajópadló, és alatta rengeteg homok, mennyi munkával és költséggel járt. Hogy a csupasz beton, benne a padlófűtéssel, a vakolatlan falakon feszítő vadiúj fűtőtestek, egyáltalán, a meleg újdonság. 

A leglátványosabbak talán az új ablakaink és bejárati ajtónk. Amikor egy ismerős a fotók láttán megkérdezte, fahatású műanyag-e, majdnem csúnyát mondtam... Van, ami az, aminek látszik.

Ez például a 70 éves ház eredeti stílusát követő, hossztoldott borovi fenyőből egyedileg gyártott, gyönyörű minőségű osztott ablak, szögbe állított szárnyakkal. És a régi két, keskeny szárnyból és felül nyitható ablakból álló ajó helyére általunk tervezett, még több fényt beengedő új ajtó.

 

 

(Ők készítették, ajánlás és az árajánlatuk alapján választottuk a céget, és nem bántuk meg.)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hazas.blog.hu/api/trackback/id/tr721608562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása