Állunk

2009.08.07. 15:05

(Mintegy három hónappal a költözés után Ice megtalálta a kábelt, így utólag beillesztettem pár képet a korábbi bejegyzésekhez. Régi tartozásom is próbálom közben törleszteni - Á. és J. esküvői képeit feltölteni -, amibe vakmerő dolog volt párhuzamosan belevágni, az előbb kezdhettem is újra. Azért próbálkozom...)

Az elmaradozó bejegyzések oka az elmaradozó haladás. A leendő fürdő szétbombázása  óta csak fejben haladunk, úgy sem túl gyorsan. Nagy nehezen túltettük magunkat a problémán, hogy a padlófűtésnek kellene 12 centiméter, a boltívek csúcsainál meg bizony alig van 10. Ha ennyivel megemeljük a szintet mindenhol, akkor meg az ajtókkal lennénk gondban. Szóval majd elcsaljuk. Meg még annyit haladtunk, hogy vésés közben-után eldöntöttük, ha már ennyi szép alapanyagot összeszedtünk, a vízszerelést is inkább szakemberre bízzuk. Ma jön újabb megbeszélésre.

Illetve tegnap, egy egészen más célú látogatás során azt is eldöntöttük, ki fogja a burkolást végezni. Ez azért megnyugtató, mert azt hiszem, tényleg nagyon szomorúak lennénk, ha ennyi keresgélés, energia- és pénzbefektetés után az eredmény csalódást okozna. Úgy érzem, nem fog.

Most falaznunk kellene az ablakoknál, mert kitaláltuk, hogyan oldjuk meg a két béna ablak problémáját és meg is vettük az újakat. Meg végre megírni a pénzügyi és időtervet.

Ha rá bírnánk magunkat venni...

A bejegyzés trackback címe:

https://hazas.blog.hu/api/trackback/id/tr391294840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása