Értetlenül állunk

2009.03.17. 11:43

... a bank sorozatos hülyeségeit látván. Amit lehet, elb...tak, nem írom le, melyik bank és mit, mert célt úgysem ér, majd szépen összefoglaljuk virágnyelven a fiókigazgatónak, hogy legalább kiírjuk magunkból. Az idő (is) pénz, mostanában és az esetünkben nem is kevés. Az a jó (nem, nem szerencse), hogy nem úgy kalkuláltuk az elkövetkező időszaki büdzsénket, hogy necces legyen. Így egyelőre még az olyan ínyencségekről sem kell lemondanunk, mint például egy vacsora, ha épp nincs otthon meleg étel, vagy egy jól megérdemelt talpmasszázs fakivágás után.

 

Merthogy, a bankos puffogás miatt majdnem elfelejtettem, haladtunk a kerttel is: a második sor szőlő után a járda útjában levő barackfát is kivágtuk hétvégén. Panelos (na jó, részben csúsztatott zsalus) csaj lévén nekem fakivágásból is ez volt az első, még mindig nagyon élvezem. Akárcsak az első közös telünkön a hólapátolást a kis ház előtt. Azt hiszem, a házfelújítás folyamatos új élményeket fog jelenteni, mivel Ice-szal ellentétben nekem ez nem a harmadik, csak az első házam lesz, amibe saját kezű fizikai munkát (is) ölök.

A bejegyzés trackback címe:

https://hazas.blog.hu/api/trackback/id/tr121007268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása