Kis lépések

2009.06.22. 14:37

Vettünk zuhanykabint, majd' besz...tunk, de hazahoztuk, alakul a fürdő (terve). Közben a kertet is rendbetette egy újabb, nagyon klassz segítőnk. (Belegondolok, mekkora esély volt mondjuk Angyalföldön arra, hogy valaki ajánljon egy embert, aki a megbeszélt időpontban odagurul szombat reggel a bringáján, aztán tényleg tök frankón dolgozik, lehet nyugodt szívvel továbbajánlani. Merthogy ott szóba is alig állnak az emberek.)

Kupacok és mindenféle tereptárgyak nélkül határozottan egyre nagyobbnak tűnik a telek (igaz lehet, hogy a minta megosztja a nagy felületet, amit öltözködés kapcsán hallottam anno sokat anyutól...). Holnap jön a konténer, végre kidobálunk egy csomó sittet. Tisztul a kép.

A bejegyzés trackback címe:

https://hazas.blog.hu/api/trackback/id/tr531201041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása