Rügyek

2009.04.06. 15:15

Miután kissé megpirítottuk magunkat a napon szombaton, a korábbi terveinkkel ellentétben vasárnap délelőtt hazarobogtunk. A F1 miatt kár volt, de utána az a kis szunyókálás nagyon jól sikerült. A délutáni tereprendezés pedig még jobban: a rossz helyre nőtt fehér orgonafát kiástuk, és áthelyeztük a köríves szoba elé. Ice apukája meg is metszette, kapott jó sok vizet, már csak drukkolni kell, hogy megmaradjon.

(Őszintén szólva nem volt más választásunk, mert rövid- (építőanyagok lerakása) és hosszútávon (kocsibeálló) is útban volt szegény. De reménykedem. Nem is tudtam, hogy ekkora erő, vagy tartalék, vagy nem tudom mi van a fákban: a több hete kivágott barackfa levágva heverő ágai legnagyobb döbbenetemre kirügyeztek!)

Ma megérkezett a járda és a majdani beálló burkolata. Izgultunk, hogy mennyire lesz segítőkész a fuvarozó, de szerencsére nem hagyott hátra minket járdára ledobált raklapokkal, hanem szépen bepakolta őket a kertbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://hazas.blog.hu/api/trackback/id/tr491049685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása