Igen

2009.03.03. 23:26

Ma kimondtuk a boldogító igent. Adóstársak lettünk, némi további papírtologatás után pedig házas-társak leszünk. Nem hagyományosan, holtomiglan-holtodiglan, hanem egészen konkrétan 20... március 15-ig. A nagy köteg papír és a szöveges tájékoztató mintegy fele arról szólt, hogy ugye tisztában vagyunk a kockázatokkal? Erről alá is írtunk mindenfélét, az egyikhez mellékeltek egy kis táblázatot, ami azt illusztrálta, hogy 240 forintos euróárfolyamon felvett hitel törlesztője mekkorára tud nőni 250-es, 260-as vagy 270-es árfolyamnál... Plusz három-négy sor illetve oszlop beszerkesztésére nyilván nem volt idejük november óta.

A lényeg: most már tényleg szinte "csak" a felújítás van hátra. (Talán azért volt ilyen hosszú és vontatott magunkévá tenni a házat, hogy melegítsünk a nehezére idegileg. Eddig egész jól bírjuk.)

A bejegyzés trackback címe:

https://hazas.blog.hu/api/trackback/id/tr19978689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása